Van Son naar Santiago voor WensAmbulance Brabant

donderdag 22 augustus, 2019

Drie jaar geleden fietsten we met 4 personen (Sam, Rob, Wouter en Pauline) van Parijs naar Son binnen 24 uur. Vorig jaar hebben we een nieuwe uitdaging verzonnen. Fietsen van Son naar Santiago de Compostela. De vertrekdatum is geprikt en de voorbereidingen zijn in volle gang. Wat is dan het plan concreet? Op 22 augustus vertrekken we met 6 personen (4 dezelfde en Ronnie en Fred) en een aantal ondersteuners en gaan de uitdaging aan om in 10 dagen van Son naar Santiago te fietsen. Dat komt neer op dik 200 km per dag waarbij er zo nu en dan wat heuvels ons pad zullen kruisen. Omdat we deze tocht wat extra’s mee willen geven, hebben we besloten er een goed doel aan te koppelen. Daarmee hebben we nu dus twee uitdagingen te pakken. Naast het uit fietsen, willen we graag zoveel mogelijk geld inzamelen voor WensAmbulance Brabant.

Uiteraard fietsen we zelf, maar jullie hulp is zeker welkom. Om deze toch mede-mogelijk te maken zijn wij nog opzoek naar:
- (Veel) Donaties voor WensAmbulance Brabant;
- Fietskleding;
- Sponsors (voor op de fietskleding);
- Een camper (voor de begeleiders);
- Voedingsadviezen;
- Voeding;
- Overnachtingsmogelijkheden;
- Enthousiaste fietsers die met ons af en toe willen trainen;
- Mensen die ons succes wensen;
- Alle andere dingen die kunnen bijdragen aan het volbrengen van onze uitdagingen.

Hoe kan je ons steunen?
Kijk hiervoor op onze eigen FB pagina @Son-tiago bij info.

Mocht u een donatie willen doen, dan kan dat op het volgende rekeningnummer: NL17INGB0795195044 t.n.v. P.J. Beeks. (Deze rekening is speciaal voor deze tocht geopend.) Van alle donaties zullen we 25% gebruiken voor onze eigen onkosten en 75% voor WensAmbulance Brabant.

Of klik op bijgevoegde link.

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=5Tm7zoG3w3iOH6D4gZ0uena6HIairo3j 

Hoe kan je ons volgen?
Op onze FB pagina @Son-tiago zullen we de komende tijd regelmatig iets posten mbt de voorbereidingen en tijdens de tocht updates over hoe we er voor staan!

We hopen natuurlijk op zoveel mogelijk steun en support!

Groetjes Pauline, Wouter, Rob, Sam, Robbie en Fred. (De fietsers)