Benefietconcert Parelmuzikanten Oisterwijk groot succes

Ongeveer een half jaar geleden vroeg initiatiefnemer Dion Schepens aan de Parelmuzikanten om een benefietconcert te organiseren voor WensAmbulance Brabant. Daar hoefden de Parelmuzikanten niet lang over na te denken. “Wat zij voor terminaal zieke mensen doen om hun laatste wens te vervullen, was zeker een inspiratie om dit benefietconcert tot een GROOT succes te maken.”

Al snel werden de ideeën uitgewerkt en werd er door andere collega muzikanten enthousiast hun toezegging gedaan om aan dit concert mee te werken. Ook de ambassadeur van WensAmbulance Brabant, Wim Daniëls, kwam speciaal langs om op geheel eigen wijze de loterij en de bekendmaking van het opgehaald bedrag voor zijn rekening te nemen. 

Van vele ondernemers kregen ze steun om een mooie invulling te geven aan deze avond. Het benefietconcert op 10 maart werd een groot succes!  Het leverde maar liefst 8.565 euro op voor WensAmbulance Brabant.

Met dank aan Dion Schepens en Cor Groot! Zij waren de afgelopen maanden de kartrekker en brachten vele bedrijven, verenigingen, vrijwilligers, donateurs en bezoekende kaartjeskopers met elkaar in verbinding.

Lees het artikel in Oisterwijk Nieuws >>