Meteen naar de inhoud

Een High Tea met vriendinnen

Twee weken geleden kregen we te horen dat de beste vriendin van me moeder helaas niet meer geholpen kon worden. Helaas had de kanker zich zo ver verspreid dat ze uitbehandeld is. Ondanks het slechte nieuws had zij nog één wens: een High Tea met al haar vriendinnen en de mensen waar zij om geeft.

Woensdag 3 oktober was het zover. Maar helaas werd ik zelf een aantal dagen voor de high tea met spoed opgenomen in het ziekenhuis en zag het er naar uit dat ik er niet bij kon zijn. Maar dankzij WensAmbulance Brabant lukte dat toch en gingen twee wensen in vervulling.

Rond 10 uur werd ik opgehaald met de wensambulance en brachten ze mij naar de plek van de high tea. De vrijwilligers van WensAmbulance Brabant hadden ervoor gezorgd dat ik later binnen kwam dan de andere wensambulance waar de vriendin van mijn moeder mee vervoerd werd. Zodat het echt een verassing was, want zij wist niet dat ik er toch bij kon zijn.

Ik heb een super dag gehad en mijn Hulphond mocht er continu bijblijven. En heeft zelfs bijna de hele middag bij mij op de brancard gelegen. Heb zo’n leuke paar uurtjes gehad. En echt ff kunnen genieten. Had nooit verwacht dat dit nog mogelijk was. En ben iedereen zo dankbaar. Ik heb echt een topdag gehad. En ga deze dag nooit meer vergeten. Ook wil ik jullie bedanken voor de hulp die jullie mij gaven met de hond.

Iedereen van WensAmbulance Brabant bedankt! Jullie hebben een super organisatie en hebben onze wens uit laten komen. Ik hoop dat jullie het ook een mooie dag vonden. En heb het echt heel erg na me zin gehad. Heb wel sinds gisteren aan één stuk geslapen. Want het was wel vermoeiend.

Groetjes van Kelly