Meteen naar de inhoud

Een mooie, indrukwekkende reis van Leende naar Groningen

Afgelopen dinsdag meldden Barry en Mieke van Wensambulance Brabant zich bij mijn dove en kwetsbare 96-jarige vader om met hem een bezoek te gaan brengen aan zijn zieke dochter met ALS in Groningen. Zij wisten vader direct op zijn gemak te stellen en vol goede moed vertrokken we iets na 9 uur.

De reis verliep voorspoedig door veilige chauffeur Barry en de goede zorgen van Mieke. In Groningen werd iedereen van een natje en droogje voorzien, waarna Barry en Mieke zich terugtrokken in de tuin, zodat de familie even onder elkaar kon zijn. Vader heeft de hand van zijn dochter gepakt en niet meer los gelaten. Ontroerend om te zien. Er werden veel herinneringen opgehaald, maar op een gegeven moment was de energie van vader en dochter echt op, zodat het afscheid zich aandiende. Natuurlijk was dit erg emotioneel en vader heeft geen oog dichtgedaan op de terugweg.

Rond 21 uur waren we weer veilig thuis, waar we Barry en Mieke van harte hebben bedankt. Vader en dochter waren allebei moe, maar voldaan en zien met een heel goed gevoel terug op deze dag.

Mensen van WensAmbulance Brabant: hartelijk bedankt namens de hele familie!