Meteen naar de inhoud

Een mozaïekbank cadeau voor ons 10 jarig bestaan

Omdat WensAmbulance Brabant vorig jaar 10 jaar bestond, hebben vrijwilligers het idee gelanceerd om onze jarige stichting een blijvend cadeau te bieden. Deze betonnen jubileumbank- de social sofa- heeft nu een mooie plek gekregen op het voorplein van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Even uitrusten, nadenken of een praatje maken met iemand die naast je zit…. de vrijwilligers van WensAmbulance Brabant gunnen alle patiënten en bezoekers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis zo’n fijn momentje.

Nadat een paar serviceclubs en bedrijven een donatie hadden gedaan, werd het jubileumgeschenk aangekocht. Dit cadeau – een mozaïekbank – moest wel eerst nog door 5 vrijwilligers van WensAmbulance Brabant worden voorzien van 25.000 mozaïeksteentjes. Het eindresultaat werd op 9 juli onthuld tijdens de vrijwilligersdag en op 14 juli werd de bank geplaatst op het plein voor het Jeroen Bosch ziekenhuis. Daar zal deze zijn PR-werk gaan doen voor WensAmbulance Brabant en de vele passanten een mooie en fijne rustplek gaan bieden.

Mini social sofa

En Maarten Aarts en Marco Timmermans van Infofolio maakten een mini bank, op de schaal 1:10, die nu een mooi plekje heeft gekregen op ons kantoor in Valkenswaard.