Meteen naar de inhoud

Een onvergetelijke dag in het Rijksmuseum

Wij, en Martiene voorop, hebben een fantastische en onvergetelijke dag gehad!!! We hebben geen woorden voor deze unieke en bijzondere ervaring en zijn jullie en het Rijksmuseum echt heel veel dank verschuldigd!! Het was werkelijk supergoed geregeld. Iedereen was zo enorm hulpvaardig en buitengewoon vriendelijk: Ad, Carin (een vrijwilligster van Wensambulance Limburg, heel fijn dat ze mee mocht!) en alle mensen in het Rijksmuseum! We hadden de eregalerij met al die indrukwekkende en beroemde schilderijen van het Rijksmuseum voor ons alleen en kregen fantastische en enthousiaste uitleg van persoonlijke gids Bregje.
Ook de ontvangst, begeleiding en uitgeleide van de beveiligers van het Rijksmuseum: het was geweldig en zeer indrukwekkend!!! Niet in de laatste plaats: grote waardering voor jouw hulp, het fijne contact en coördinatie in deze!! Wij zullen ook het Rijksmuseum een bericht van onze waardering sturen.

Wij leven in een land waar ondanks veel negativiteit in het nieuws ook heel veel mooie en goede dingen gebeuren. De medische en persoonlijke zorg is werkelijk hoogstaand en de warme en persoonlijke aandacht die wij van zo veel mensen krijgen is geweldig. De wensambulance sluit daar naadloos op aan!!