Meteen naar de inhoud

Een tien voor WensAmbulance Brabant

Wij willen onze diepe dank uitspreken voor de mooie dag die we vandaag samen konden hebben in het crematorium en daarna het pannenkoekenhuis. Specifiek naar de coördinator voor de organisatie en naar het geweldige personeel die vandaag voor een zeer professionele en liefdevolle opvang / begeleiding van mijn schoonmoeder hebben gezorgd.

 Het is een tragisch verhaal. Vader en moeder gescheiden door twee ziekenhuizen waarvan vader in kritieke toestand lag in het ene ziekenhuis. Uiteindelijk is vader vorige week woensdag daar overleden. Zeer zwaar dit verlies. Vooral voor moeder want ze is in een dusdanig blijvend slechte conditie dat ze niet meer terug kan naar de thuissituatie. Moeder verliest dus zowel haar man als haar woonsituatie.

Maar het verhaal had ook een positieve kant. Het ziekenhuis dat ons geholpen heeft om moeder van het andere ziekenhuis met de reguliere ambulance over te brengen naar hen toe om vader en moeder te herenigen, in de laatste levensfase van vader. Dat moeder en dochters erbij zijn geweest tijdens zijn sterven. De rust en vrede die er was bij vader tijdens zijn laatste minuten.

En dan jullie geweldige bijdrage van WensAmbulance Brabant die het mogelijk heeft gemaakt, dat moeder de begrafenis heeft kunnen meemaken van haar echtgenoot en het samenzijn in het pannenkoekenhuis in een daartoe gereserveerde ruimte, waar we gezamenlijk hebben getoast op vader en nog een hapje hebben gegeten. Het plaatje is hiermee helemaal compleet. In een woord een topteam !!!