Ga naar de inhoud

Genieten in het Muziekgebouw

Alles is perfect verlopen! We waren ruim op tijd. Pa lag goed ingepakt onder dekens en dekbed met kruik, muts en das op de brancard. De ambulance kon tot voor de ingang van de Heuvelpoort rijden. Bij binnenkomst werden we opgevangen door de gastheer. Pa kon op brancard in de lift naar de 2de etage. In de foyer kregen we koffie, fris en water met rietje voor pa. Om 19.50u werden we naar de zaal begeleid. Er was een hele rij stoelen verwijderd en we zaten recht voor het podium. Fantastische plaatsen!

In de pauze mochten we in de zaal blijven met een drankje. Een gastvrouw kwam vragen of alles naar wens was. De directeur van het Muziekgebouw kwam pa in de pauze een fijne avond wensen, heel bijzonder. Ook kwam de orkestleider gedag zeggen. Hij en het orkest hadden vernomen dat pa er was en droegen Sibelius aan hem op. Wederom geweldig.

Ná de voorstelling kwam ook de dirigent samen met de orkestleider nog even naar pa. Pa heeft hem de hand geschud en hem enthousiast bedankt voor de prachtige muziek. Er was een fotograaf aanwezig om de voorstelling te fotograferen. Hij vroeg of wij herinneringsfoto’s wilden en heeft er een paar gemaakt. Ook de terugreis verliep weer voorspoedig. Kortom een zeer geslaagde uitvoering van pa zijn wens en wat pa betreft “voor herhaling vatbaar en dan graag met koor erbij.”

Nogmaals hartelijk dank ook aan de lieve vrijwilligers die voor pa gezorgd hebben.