Meteen naar de inhoud

Kerstviering Waterschap Aa en Maas voor WensAmbulance Brabant

Aan het einde van het jaar mogen de werknemers Waterschap Aa en Maas uit Den Bosch een ‘goed doel’ opgeven voor de opbrengst van de jaarlijkse Kerstviering die voor hen gehouden wordt. Stagiair Maarten Tibosch ‘won’ de selectie en schoof WensAmbulance Brabant naar voren als goed doel.

Hij had daar een heel goede reden voor want hij was met zijn vrienden, waarvan er een terminaal ziek was, met WensAmbulance Brabant naar de bioscoop geweest. Normaliter een onmogelijke opgave voor een terminaal zieke man die bedlegerig is en veel verzorging nodig heeft. WensAmbulance Brabant heeft dat voor die vriendenclub en hun zieke vriend mogelijk gemaakt.

Daarom werden de mensen van WensAmbulance Brabant uitgenodigd om op de Kerstviering hun zegje te doen en daarna deze viering mee te maken. Dat hield in dat de werknemers van Aa en Maas een zakje met waarde muntjes kregen en daarmee hun kerstpakket konden samenstellen. Er kon een keus gemaakt worden uit boeken, cosmetica, drankjes, lekkere kaasjes en worstjes, sierraden etc.

De muntjes die ze over hadden konden gedoneerd worden voor het goede doel. Dat bracht uiteindelijk het fantastische bedrag op van € 3.733,75 voor WensAmbulance Brabant die hiervan maar liefst 12 wensreizen voor terminaal zieke mensen uit Brabant en Zeeland kan aanbieden. Mevrouw Astrid den Otter, als medewerker Inkoop aan de organisatie verbonden, overhandigde samen met Maarten op het Winterparadijs op De Parade in Den Bosch deze geweldige cheque aan WensAmbulance Brabant. Chappeau!!!!!

Op de foto van links naar rechts Rien van de Donk chauffeur, Maarten Tibosch, Astrid den Otter Verhagen en Barry van Brakel PR WensAmbulance Brabant.