Meteen naar de inhoud

Naar de voetbaltraining van haar kleindochter

Een bedankje namens de familie

Ik kan namens mijn moeder, mijn dochter en uiteraard mezelf spreken als ik zeg dat het echt een onvergetelijke middag was, wat hebben we genoten! Zo’n middag beleef je in een fijne roes, maar nu ik op gister terug blik, realiseer ik me nog meer hoe waardevol het was.

Niet alleen doordat we door jullie gefaciliteerd werden om samen als gezin te genieten, maar ook door wat jullie als organisatie (en jullie mensen) uitstralen. Het werd maar weer eens duidelijk dat het echte geluk zit in wat mensen voor elkaar kunnen en willen betekenen. De wijze waarop Marjo en Camiel met ons omgingen, de oprechte warmte, kundigheid en gezelligheid. We hebben zelfs enorm gelachen. Toppers zijn het!

Voor mijn moeder was het een cadeau, ze heeft weer even kunnen genieten in deze moeilijke periode. Maar ook voor mijn dochter was het een perfecte manier om heel bewust en op een positieve manier met het aankomende verlies van haar oma om te gaan. Daarbij in het bijzonder dank aan Camiel, fantastisch hoe hij kinderen aanvoelt en met hen omgaat, met veel aandacht en humor. Hij heeft er een 10-jarige fan bij! 🙂

Al met al, er staat ons nog veel verdriet te wachten, maar deze onvergetelijke beleving en herinnering gaat ons zeker helpen in ons rouwproces. Hartelijk bedankt! Ik zal jullie dan ook overal aanbevelen!