Meteen naar de inhoud

Naar een danswedstrijd in London

Beste WensAmbulance Brabant,

ik schrijf dit verslag als dankbetuiging voor alle mooie momenten en zorgen die door jullie zijn waargemaakt! Echt, onvergetelijk!

Mijn oom zit in de laatste fase van zijn leven en heeft altijd beloofd aan zijn dochter om in Londen in de Royal Albert Hall naar een fantastische danswedstrijd te gaan kijken. Al die jaren was het er niet van gekomen en nu hij niet veel tijd meer heeft, kwam deze belofte naar zijn dochter sterk naar boven. Een reguliere vlucht per vliegtuig zat er niet meer in vanwege zijn gezondheid en het heeft er lang naar uitgezien dat deze laatste wens niet meer kon worden vervuld. Tot dat WensAmbulance Brabant om de hoek kwamen kijken. Op initiatief van de moeder van zijn dochter, was in een korte tijd alles voor elkaar. Niet te geloven dat dit kan in Nederland! 

Mijn vrouw en ik gingen per vliegtuig naar Londen om ook te gaan kijken en mijn oom te steunen hierin. Vrijwel gelijktijdig kwamen wij en de wensambulance aan bij het hotel en hebben wij samen gegeten voordat de danswedstrijd kon worden bezocht. Bij hoge uitzondering konden de vrijwilligers van WensAmbulance Brabant ook nog in de zaal kijken naar de dansers, echt top van de organisatie!

Mijn oom en zijn dochter waren zeer onder de indruk van de grandeur van de Royal Albert Hall en hebben heel erg genoten. Na de laatste dans zijn we weer naar het hotel gegaan en vrijdag in de ochtend rustig vertrokken naar Nederland. Ik had nog nooit gehoord van WensAmbulance Brabant en ben echt omver geblazen door alle goede zorgen! Dit is een ervaring om nooit meer te vergeten, ook voor zijn dochter en voor mij zal dit een blijvende herinnering zijn! Ik kan alleen maar zeggen; bedankt, bedankt, bedankt, net zoals Rinus Michels zei toen Nederland Europees Kampioen Voetbal was geworden, het gevoel is onbeschrijfelijk!!!

Ik ben jullie namens mijn oom en alle betrokkenen zeer dankbaar voor alles wat jullie hebben mogelijk gemaakt!
Peter Kuijmans