Meteen naar de inhoud

Oliebollen actie Volkel groot succes

Wat een succes was de oliebollenactie op 31 december te Volkel voor WensAmbulanceBrabant. Dankzij de super inzet van Benita van Dijck en Ingrid van der Locht en vele andere vrijwilligers.

Na een lange voorbereiding begonnen we op een uitzonderlijk warme Oudjaarsdag om 6:30 met het opbouwen op het Schakelplein in Volkel. In goede samenwerking met bakkerij Merks, uit Boekel, konden wij om 8:30 starten met de verkoop van vers gebakken, ambachtelijke kwaliteitsoliebollen en appelbeignets.

Al snel werd het een gezellige, drukke boel waarbij tijdens het wachten goed bijgekletst kon worden. Wij hebben ontzettend genoten van deze dag en de warmte van alle kopers in de vorm van complimenten en giften. Met alle verkoop, sponsoring en giften is er deze dag het geweldige bedrag van € 5916,- opgehaald bestemd voor de Stichting WensAmbulanceBrabant. Concreet betekent dit dat, met dit geld, bijna twintig laatste wensen van ernstig zieke mensen vervuld kunnen worden!

Wij willen iedereen heel hartelijk danken voor de steun, en het feit dat zoveel mensen uit Volkel en omgeving oliebollen en appelbeignets hebben gekocht bij ons.

Hartelijke groet,

Ingrid van der Locht en Benita van Dijck