Meteen naar de inhoud

Onderweg van Son naar Santiago voor WensAmbulance Brabant; een update

Drie jaar geleden fietsten we met 4 personen (Sam, Rob, Wouter en Pauline) van Parijs naar Son binnen 24 uur. Vorig jaar hebben we een nieuwe uitdaging verzonnen. Fietsen van Son naar Santiago de Compostela. De vertrekdatum is geprikt en de voorbereidingen zijn in volle gang. Wat is dan het plan concreet? Op 22 augustus vertrekken we met 6 personen (4 dezelfde en Ronnie en Fred) en een aantal ondersteuners en gaan de uitdaging aan om in 10 dagen van Son naar Santiago te fietsen. Dat komt neer op dik 200 km per dag waarbij er zo nu en dan wat heuvels ons pad zullen kruisen. Omdat we deze tocht wat extra’s mee willen geven, hebben we besloten er een goed doel aan te koppelen. Daarmee hebben we nu dus twee uitdagingen te pakken. Naast het uit fietsen, willen we graag zoveel mogelijk geld inzamelen voor WensAmbulance Brabant.

Een laatste update…
Trots geven we jullie een update van de fietstocht SonTiago 2019. Rob, Sam, Wouter, Pauline, Frederik en Ronnie hebben al ruim 1000 kilometer gefietst om geld voor jullie in te zamelen! Wij zijn al een heel eind op weg, het wordt er niet makkelijker op, maar ze gaan goed door de prachtige en warme omgeving!

Voor meer info zie onze facebookpagina SonTiago2019! 

Hoe kan je ons steunen?
Kijk hiervoor op onze eigen FB pagina @Son-tiago bij info.

Mocht u een donatie willen doen, dan kan dat op het volgende rekeningnummer: NL17INGB0795195044 t.n.v. P.J. Beeks. (Deze rekening is speciaal voor deze tocht geopend.) Van alle donaties zullen we 25% gebruiken voor onze eigen onkosten en 75% voor WensAmbulance Brabant.

Hoe kan je ons volgen?
Op onze FB pagina @Son-tiago houden we u op de hoogte van de tocht! 
We hopen natuurlijk op zoveel mogelijk steun en support!
Groetjes Pauline, Wouter, Rob, Sam, Robbie en Fred. (De fietsers)