Meteen naar de inhoud

Ontroerende erehaag voor collega-vrijwilliger Cees

Bij het huis van vrijwilliger Cees Huijben verzamelden zich maandagmiddag 12 oktober 2020 tegen 13:30 uur zo’n 80 vrijwilligers met vijf ambulances van Stichting WensAmbulance Brabant om Cees uit te zwaaien voor zijn persoonlijke wensreis.

Normaal gesproken is Cees zelf één van de chauffeurs bij een wensreis, maar helaas is Cees sinds enkele weken ernstig ziek en is voor hemzelf een wensreis geregeld.

Cees Huijben is sinds september 2012 als vrijwilliger actief bij WensAmbulance Brabant. Na het overlijden van zijn lieve vrouw heeft Cees, zoals hij zelf zegt, de vreugde in het leven teruggevonden om werkzaamheden voor onze stichting en de medemens te kunnen en mogen doen. Allereerst als chauffeur; 194 wensreizen heeft Cees met veel liefde begeleid. Daarnaast is Cees één van onze gezichten als het gaat om promotie van WensAmbulance Brabant. Vol enthousiasme heeft hij honderden presentaties verzorgd. Is hij regelmatig aanwezig geweest op vele basisscholen om bij spreekbeurten van kinderen onze ambulances te laten zien. Ook bij tal van andere promotieactiviteiten maakte Cees zijn opwachting zodat zoveel mogelijk mensen van het bestaan van WensAmbulance Brabant afweten.

Cees vertrok maandagmiddag voor zijn wensreis met WensAmbulance Brabant. Dat Cees binnen de stichting een bijzonder gewaardeerd persoon is, bleek toen hij geëmotioneerd met de ambulance vertrok voor zijn persoonlijke wensreis! Zo’n 80 collega-vrijwilligers vormden een ontroerende erehaag en gaven Cees een staande ovatie als waardering!

“We kunnen niet meer dagen aan het leven geven, maar wel meer leven aan de dagen” (quote van Cees).

Cees dank je wel voor alles!

Kijk en luister hier naar het interview met Cees van Omroep Meierij