Ga naar de inhoud

Sfeer proeven in de manege

Net voor Pasen mocht WensAmbulance Brabant weer een mooie wensreis verzorgen. Mevrouw wilde nog eenmaal de sfeer proeven van een manege met de paarden. De verpleegkundige van het verzorgingshuis in Breda had in samenwerking met een rij-instructrice van Manege ’t Zandeind in Riel een aantrekkelijk programma voorbereid.

Mevrouw heeft samen met haar familie genoten van het loslaten van de paarden in de rijhal, waar de paarden springend, rollend en rennend hun energie kwijt konden en uiteindelijk bij mevrouw op de brancard, uit haar hand kwamen eten. Daarna zijn een groot aantal stallen bezocht waar ze met verschillende paarden kon knuffelen. Helaas was, vanwege de fysieke toestand van mevrouw, het te riskant voor haar om nog op een paard te zitten. Mevrouw kon nog wel vanaf de brancard een paard borstelen en snoepjes geven.

Een beetje veel vermoeid maar heel voldaan is met dank afscheid genomen van de mensen van de Manege ’t Zandeind, die dit allemaal belangeloos mogelijk hebben gemaakt. Mooie herinneringen om op terug te kijken.