Ga naar de inhoud

Topmiddag bij PSV- Ajax

Op zondag 29 oktober 2023 stond de topper PSV-Ajax op het programma. Wij zijn vaak naar PSV-wedstrijden geweest en hebben jarenlang gewerkt tijdens thuiswedstrijden voor TopEvents, de publiekscateraar in het PSV-stadion. Het was dan ook een leuke verrassing dat we een uitnodiging kregen van TopEvents om in hun box PSV-Ajax te komen kijken.

Omdat mijn vrouw Rini alleen per brancard naar het stadion kan heb ik een wens-aanvraag ingediend en deze wens werd toegekend. Wij werden prima ontvangen bij het stadion door iemand van TopEvents die ons begeleidde naar de plaats van bestemming. Met chauffeur Wan en verpleegkundige Ria via de catacomben en een goederenlift naar boven om mijn zieke Rini te installeren op een prachtige plaats met geweldig uitzicht op het veld.

Wij hebben een prachtige middag gehad ! Eten en drinken werd volop gebracht vanuit de box en de wedstrijd was ook top : mooi score-verloop, volop goals en een goed eind-resutaat : 5-2. Rini kreeg nog een mooi gesigneerd shirt van Luuk de Jong en regelmatig kwamen er mensen een praatje maken met Rini.

Rini en ik hebben een top middag gehad !

WensAmbulance Brabant en Ebert Dollevoet (TopEvents) : heel hartelijk bedankt voor deze geweldige middag !

Rini en Wiel