Meteen naar de inhoud

Een dagje naar The Lion King in Den Haag

Dankzij WensAmbulance Brabant heeft mijn nicht samen met haar man en hun kinderen en met mijn man en mij, afgelopen zaterdag een fantastische dag gehad in Den Haag!

Ko en Carlo, de vrijwilligers van de wensambulance reden om 12.15 uur voor in Son en Breugel waarna we naar de Lion King zijn geweest. De kinderen en wij volwassenen hebben enorm genoten van dit prachtige muziekfestijn, te meer daar we praktisch op de eerste rij zaten! Als kers op de taart had het theater ook nog een ontmoeting met Zazu (de vogel) georganiseerd!

En daarna ging het feest gewoon door en hebben we gezamenlijk genoten van een zeer smakelijke 3-gangen maaltijd in restaurant “Greens in the Park” welke geheel is gesponsord door een goede vriend van mijn moeder.

Alsof dat nog niet meer dan genoeg was, zijn we ter afsluiting van deze bijzondere dag met de wensambulance over de boulevard van Scheveningen naar de zuidpier gereden terwijl er minimaal windkracht 10 stond! Een fantastisch einde van een meer dan waardevolle en liefdevolle dag! We zijn de vrijwilligers van wensambulance meer dan dankbaar dat zij deze dag mogelijk hebben gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *